Сънливци ( Съсели )

PIC_0393Съселите или още наричани сънливци са гризачи които имат рунтава опашка подобна на тази на катериците и муцунка подобна на плъх. Те са отлични катерачи и са активни предимно нощно време. Предимно се заселват по таваните до които нямат свободен достъп, което ги прави много трудни за намиране и убиване.

Една от индикаците за наличието им е чуването на шумове по покрива късно вечерта. Звуците често наподобяват на търкаляне на предмети.

Съществува вероятност шумовете да са от плъхове или мишки, ето защо е най-добре да видите от къде и кога влизат съселите и да обърнете внимание дали ги забелязвате в близост до имота си. Имайте предвид, че те са изключително хитри и ловки гризачи и улавянето или унищожаването им с подръчни средства е почти невъзможно.

Нашият дългогодишният опит ни е помогнал да се специализираме в направата на ефикасен препарат срещу съсели (сънливци), който гарантира качествена защита и извършва прогонване и премахване на тези вредни гризачи от подпокривни пространства, навеси и всякакви други обекти засегнати от набезите им.