Змии

vipera berus_0Препаратите които ползваме.

Препаратите, които използваме са най-съвременните за прогонване на змии. Те са безвредни за хората, растенията и животните не унищожават змиите, а само ги отблъскват на разстояние от мястото. Ефективността им е еднаква както на закрити, така и на открити терени. В закритите обекти трайността от обработката обаче е по-дълга, като складове, мазета, тавани и др. В зависимост от площта, влажността, температурата и местоположението на обекта, действието на препаратите може да продължи между един и три месеца.

След обработка на жилище или дворно място може веднага да го обитавате.

Какви са гаранциите които даваме.

В повечето случаи даваме 100% гаранция за премахване на змиите още след първата обработка, като ефектът настъпва между първия и третия ден от третирането. За прогонването им от закрити площи най-важното е да бъдат оставени отворени прозорци или врати, през които влечугите необезпокоявани да могат да напуснат помещенията. Добре е периодично да се обработва площта срещу тях.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>